Uni joka tuntuu sinulta

Älykkäät tuotteet jopa –30%

Nauti laadukkaasta ja yksilöllisestä unesta, joka tuntuu omalta. Valikoima ergonomisia ja älykkäitä Familon-sänkyjä, patjoja, tyynyjä, peittoja ja lakanoita jopa 30% alennuksella. Lisäksi 0€ pakettitoimitus yli 90€ ostokseen. Edut voimassa Familon.fi-verkkokaupassa ja Familon-myymälöissä 31.10.2024 asti.

Familonin innovatiiviset vuodetuotteet on suunniteltu tukemaan juuri sinun unesi tarpeita. Lämpöä säätelevät peitot ja tyynyt, sekä ergonomisesti tukea antavat ja vartaloa myötäilevät sängyt ja patjat luovat täydelliset olosuhteet levollisille öille.

Kun vaadit enemmän uniltasi, valitse älykäs vaihtoehto. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Familon Smart

Kun vaadit unilta enemmän

Familon Smart tarjoaa ratkaisuja sinulle, joka haluat unituotteeltasi enemmän. Smart-tuotteet rakentavat parempaa unta älykkäillä materiaaleilla, erityisominaisuuksilla sekä täydellisesti vartaloa tukevilla ergonomisilla vaihtoehdoilla. Löydät myös säädettävät tuotteet, jotka saat muokattua juuri itsellesi sopivaksi.

UUTUUS: Familon Zone Lux -moottorisänky tarjoaa laadukkaat unet yksilöllisiin tarpeisiin. Ergonomisesti suunniteltu sänky pitää selkärangan luonnollisessa asennossa, tukee vartaloa ja edistää rauhallista unta. Neljä eri patjatuntumaa muistivaahto- tai vaahtomuovipehmusteella mahdollistavat, että löydät itsellesi juuri sinun tuntuiset unet. Valitse myös patjan jousitus kiinteänä tai puolikiinteänä.

Näytä lisää Näytä vähemmän